MARITIEM ONTWERP

klantspecifiek ontwerpen en bouwen

Kooiman Engineering BV heeft alle kennis en disciplines in huis voor uiteenlopende en complexe maritieme scheepsontwerpen. Kooiman Engineering is sparring partner vanaf het eerste schetsontwerp tot en met turn key oplevering van schepen.

 

Kooiman Engineering levert onder meer diensten voor design en engineering van nieuwbouwschepen, van conversies en modificaties van bestaande schepen, detail-engineering en productievoorbereiding, projectmanagement en bouwbegeleiding op locatie in binnen- en buitenland.

 

Kooiman Engineering is gevestigd op de locatie van Scheepswerf Gebr. Kooiman te Zwijndrecht. Door korte communicatielijnen met de productie wordt Kooiman Engineering gekenmerkt door praktische en flexibele aanpak. Kooiman Engineering is eigenaar van de scheepsontwerpen van Joh. van Duijvendijk uit Krimpen aan den Ijssel.

 

Kooiman Engineering beschikt over

  • Scheeps- en werktuigbouwers op TU, HBO en MBO niveau
  • Industrieel ontwerpers
  • AUTO CAD, NX SIEMENS 3-d modellering, Nupas Cadmatic, PIAS
  • Digitale metingen met behulp van fotogrammetrie
  • Ontwerpen van zeer uiteenlopende klantspecifieke schepen

breed scala aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

ALLE DISCIPLINES AAN BOORD

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477