scheepsinterieurBouw

vakmanschap op maat

Kooiman Scheepsinterieurbouw levert betimmering van topkwaliteit. De vakmensen van Kooiman Scheepsinterieurbouw hebben kwaliteit hoog staan, oog voor detail, een fraaie afwerking en functionaliteit. De timmerafdeling is veelzijdig, werkt met een groot en modern machinepark, met zeer verschillende materialen en in uiteenlopende stijlen, afhankelijk van de opdrachtgever. De timmerlieden zijn in staat  om in iedere gewenste stijl maatwerk te leveren, van conventioneel klassiek tot een strakke moderne afwerkingen.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw vervaardigt volledige accommodaties voor de nieuwbouw schepen van Kooiman Marine Group, daarbij afgewerkt conform de specificaties. Vanaf de isolatie tot aan de stoffering draagt Kooiman Scheepsinterieurbouw zorgt voor complete betimmeringen van nieuwbouw, renovaties en verbouwingen.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw heeft een uitgebreide voorraad hout en materiaal. Een aanvraag is dan ook snel te realiseren. Aanpassingen en nieuwbouw worden in samenwerking met Kooiman Engineering ontworpen, waarna het tot in de kleinste detail wordt geproduceerd en afgewerkt.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw

Maatwerk meubelen zoals tafels, lessenaars, kasten, keukens

Vloeren aan boord van schepen, zowel binnen- als buiten

Wanden- en plafonds aan boord van schepen

Het plaatsen van deuren- en ramen

Het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen

Alle voorkomende interieurbetimmeringen

Machinepark

Kooiman Scheepsinterieurbouw beschikt over een breed scala aan machines. Kantenaanlijmmachine en rondplakmachine voor het bekanten van rechthoekige delen en complexe vormen plaatmateriaal met verschillende materialen, breedtes en diktes. Kooiman Scheepsinterieurbouw werkt met zeer diverse materiaalsoorten, van azobe werkdekken tot mahonie en teak maatwerk meubelen.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw beschikt over (koude) persen waarmee kunststof laminaat of houtfineer op plaatmateriaal geperst kan worden of meerdere lagen plaatmateriaal verlijmd kan worden om zo de gewenste dikte te creëren.

 

Voor diverse uiteenlopende bewerkingen beschikt Kooiman Scheepsinterieurbouw over een tafelfreesmachine, (computergestuurde) formaatzaagmachines , afkortzaagmachines, lintzaagmachine, breedbandschuurmachine, langgat boormachine, kantenschuurmachine, rijboring, kastscharnier machine etc.

 

Voor het computergestuurd laten frezen werkt Kooiman Scheepsinterieurbouw nauw samen met toeleverende bedrijven. De digitale bestanden voor CNC werkstukken worden door Kooiman Engineering aangeleverd.

Bijzondere scheepsbetimmering projecten:

  • betimmering passagiersschip Spirit of Chartwell
    Renovatie van een klassieke hotelboot die nu in Engeland vaart. Slaapkamers, een bar, trappen, kasten, wanden en plafonds werden gemaakt en geplaatst, dit alles met de bijbehorende decoratie.
  • Betimmering directievaartuig Nieuwe Maze
    Complete betimmering, plafonds, vloeren, meubels gestript en opnieuw opgebouwd met hoogwaardige materialen.

breed scala aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

ALLE DISCIPLINES AAN BOORD

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477