scheepswerf gebr.kooiman bv

nieuwbouw, afbouw en reparatie van hoogwaardige schepen

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV, is gevestigd in Zwijndrecht aan de Swinhaven en is strategisch gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf de grote waterwegen. De scheepswerf heeft sinds haar oprichting in 1884 grote ontwikkelingen doorgemaakt. Scheepswerf Gebr. Kooiman BV verleent een breed scala aan diensten, variërend van nieuwbouw tot (grootscheepse) aanpassingen en reparaties.

 

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV is een modern toegerust bedrijf met twee hellingen tot 110 meter met een te hellingen gewicht van ca. 1700 ton, een 150 meter lange afbouwkade, twee schroevendokken tot 1000 ton hefvermogen en tot 19 meter breedte tussen de luchtkasten. Een van de hellingen is doorgetrokken in de grote scheepsbouwloods die daarmee zowel geschikt is voor overdekte nieuwbouw, als voor overdekte reparaties.

 

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV

  • Hellingcapaciteit tot 135 meter
  • Schroevendokken tot 1.000 ton
  • 450 meter strekkende meter pier en kade
  • Kraancapaciteit tot 16 ton
  • Nieuwbouwhallen met 6 bovenloopkranen van 10 ton
  • Bankwerkerij met eigen CNC draaibanken
  • Pijpfitterij met eigen CNC buigmachines
  • Technisch ontwerpburo
  • Timmerfabriek

Scheepswerf gebr. kooiman

Vakkundige nieuwbouw, afbouw en reparatie van hoogwaardige schepen

Verder beschikt de werf over een eigen ontwerpbureau, scheepsbouwafdeling, machinefabriek en timmerafdeling. Scheepswerf Gebr. Kooiman BV verwerkt daarbij staal, roestvaststaal en aluminium. Bij Scheepswerf Gebr. Kooiman kan u terecht voor werkzaamheden aan, revisies en inbouw van scheepsmotoren, schroefassen, roeren, leidingwerk, hydrauliek en pneumatiek, scheepsbetimmeringen en paneelkasten. Scheepswerf Gebr. Kooiman levert een uitgebreid assortiment dekwerktuigen, zoals Kooiman Towing Pins, duw- en sleepvaartcomponenten, Kooiman schroefasafdichtingen, Kooiman Spudpalen en baggerequipment, zoals los-installaties en transportbanden. Tevens is Scheepswerf Gebr. Kooiman producent van de Kooiman “De Biesbosch” Anker- en Koppellieren.

 

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV contracteert op Algemene Werfvoorwaarden van de VNSI.

 

NEEM CONTACT OP MET SCHEEPSWERF GEBR. KOOIMAN

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Scheepswerf Gebr. Kooiman.

GERELATEERDE DIENSTEN

Lindtsedijk 84

3336 LE Zwijndrecht

Nederland

T +31 (0)78 61 00 477

F +31 (0)78 61 00 039

 

Contactpersoon

Rinus Kooiman

Algemeen Directeur

rinuskooiman@kooimanmarinegroup.nl

MEER INFORMATIE

Omdat we van werkschepen een van onze specialisaties hebben gemaakt, hebben we veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van dekwerktuigen en hulpwerktuigen. Meer informatie over werkschepen en Kooiman Maritiem ontwerp en nieuwbouw.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477