kooiman Schroefasafdichting

ontwikkelen en vervaardigen van robuuste dekwerktuigen

De Kooiman Schroefasafdichting. Compact, simpel, robuust en effectief. De afdichting is zeer geschikt voor retro-fit en nieuwbouw.  Met geïntegreerde trossenvanger geeft deze afdichting eveneens een goede bescherming van de schroefas.

Een bekend probleem, de lekkende schroefasafdichting. Jarenlange ervaring met het installeren van bestaande merken schroefasafdichtingen heeft Kooiman ertoe gebracht zelf een schroefasafdichting te ontwikkelen. De achterafdichting is geïntegreerd met de trosbeschermer. Hierdoor ontstaat een zeer korte bouwlengte. De trosbeschermer functioneert als huis voor de buitenste afdichtingen. De ruimte tussen de buitenste en binnenste afdichtingen wordt gevuld met vet. Door de vetbuffer en de extra buitenste afdichtingen wordt olielekkage ten opzichte van de bestaande afdichtingen sterk verminderd en de as komt niet in aanraking met (zout) water. Het ontstane labyrinth voorkomt dat lijnen bij de binnenste afdichtingen kunnen komen.

Inmiddels heeft Kooiman een trackrecord waarbij deze schroefasafdichtingen succesvol en naar tevredenheid toegepast zijn. Kooiman Schroefasafdichtingen bestaan deels uit deels op voorraad zijnde onderdelen en deels uit onderdelen die per omgaande in de eigen machinefabriek vervaardigd worden. De afdichtingen zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen zoals brons, RVS bussen met geharde toplaag en Viton rubber lip seals.

 

Uitvoeringen

Portfolio Schroefasafdichting zeeschepen:

  • Norne
  • Zwerver III
  • Deo Gloria
  • Eems Sky
  • Eems Spring

 

Portfolio Schroefasafdichting binnenvaartschepen:

  • Ivernia
  • Wendy Dua

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Kooiman Schroefasafdichting.

NEEM CONTACT OP OVER SCHROEFASAFDICHTING

Lindtsedijk 84

3336 LE Zwijndrecht

Nederland

T +31 (0)78 61 00 477

F +31 (0)78 61 00 039

 

Contactpersoon

Joost Los

joostlos@kooimanmarinegroup.nl

GEMAAKT VOOR OPTIMALE PERFORMANCE

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

ONS ASSORTIMENT DEKWERKTUIGEN

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477