Engelse vlag Nederlandse vlag

overdekte inspanningen

vakkundig ontwerp, constructie, onderhoud en reparatie

Kooiman Marine Group heeft een groot portfolio van omvangrijke conversies en verbouwingen van schepen. Refit, aanpassingen, inbouwen van nieuwe systemen en vergrotingen of verbredingen zijn mogelijk. Binnen de groep levert Kooiman Engineering onder meer diensten voor design en engineering van nieuwbouwschepen, van conversies en modificaties van bestaande schepen. Daarnaast zijn er op de werven vele moderne machines aanwezig met CNC gestuurde pijpfitterij en draaibanken. Hiermee zijn alle disciplines zelfstandig en in eigen beheer uit te voeren. Andere gespecialiseerde afdelingen als elektrotechniek, HVAC en scheepsinterieurbouw leveren ook specifiek maatwerk voor de groep.

Kooiman marine group staat voor

Jarenlange ervaring

Hoge kwaliteitsstandaard

Breed scala aan diensten en competenties

Wij hebben alles in huis

Specialistische kennis

scheepsreparatie en onderhoud

Kooiman Marine Group is gespecialiseerd in reparatie van alle mogelijke binnenvaartschepen, zeeschepen, werkschepen, duw en sleepboten en vissersschepen. Kooiman Marine Group levert diensten op het gebied van klasse maken, schadeherstel, modificaties, preventief onderhoud, (verkoop)inspecties. Kooiman Marine Group herstelt alle mogelijke schades aan schroefassen, assen, roeren, motoren en andere installaties. Evenals ijzerwerk voor het herstellen van schades aan huid, vlak, kimmen, de kop etc. Door de jarenlange ervaring en onderlinge samenwerking is Kooiman Marine Group in staat om ook de meest ingewikkelde schades vakkundig te herstellen.

breed scale aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group