Scheepsbetimmering Devotion

Totale accommodatie binnenvaartschip

De schipper van het containerschip Devotion dat actief is op de ARA binnenvaart, heeft contact gezocht met Kooiman Scheepsinterieurbouw doordat de accommodatieruimte in het metalen casco van de achtersteven aan het verzakken was. Na inspectie en onderzoek bleek de enige oplossing om de gehele woning te ontmantelen en deze opnieuw op te bouwen.

De gehele opbouw, isolatie en vloeren zijn verwijderd en afgevoerd. Wat over bleef was een leeg casco. Op de vloer is stevige isolatielaag aangebracht waarover een dikke houten vloer is aangebracht. De vloer is afgewerkt met elektrische vloerverwarming en tegelwerk. De ramen zijn schoongemaakt en opnieuw gemonteerd om toekomstige lekkage te voorkomen. De wanden zijn volledig geïsoleerd en van een voorzetwand voorzien en afgewerkt met renovatievliesbehang. Het plafond is verlaagd en gespoten afgewerkt. Hierin zijn spotjes en de airconditioning in weggewerkt.

De indeling van het accommodatie gedeelte is in overleg met de klant op sommige punten iets aangepast. Er is door engineering dubbele woonvertrekken, twee keukens en twee badkamers, los toilet, vijf slaapkamers, gang, hal en gekoelde voorraad kast ingetekend en uitgewerkt. De vormgeving en materialisatie is in samenwerking met klant gedaan. Het woon en slaapgedeelte heeft door ontwerp, uitvoering en materiaalkeuze een moderne luxe uitstraling met mooie details en hoogwaardige afwerking. Het project is door een groot team van verschillende disciplines uitgevoerd.

devotion_thumb_groot_03

TYPE PROJECT:

Accommodatie binnenvaartschip

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN:

  • Totale vernieuwing van woongedeelte binnenvaartschip
  • Dubbele woonvertrekken, keukens en badkamers, toilet, vijf slaapkamers, gang, hal en gekoelde voorraad kast
  • Ontwerp en engineering van indeling en opbouw
  • Dikke isolatie van vloeren en wanden
  • Spuitwerk plafond en renovatievliesbehang
  • Productie composiettafel en -aanrecht
  • Aanbrengen vloerverwarming en airconditioning
  • Vormgeving en materialisatie in samenwerking met klant

REFIT EN INTERIEURBOUW DEVOTION

  • Vernieuwing accommodatie binnenvaartschip Devotion

Meer informatie over 'Scheepsbetimmering Devotion'?

Neem vrijblijvend contact op met Kooiman Marine Group over 'Scheepsbetimmering Devotion'. Wij helpen u graag verder. Uw gegevens worden vertrouwelijk en volgens de wet AVG opgeslagen en behandeld.

Algemene informatie

T +31 (0)78 61 00 477
F +31 (0)78 61 00 039
contactkooiman@kooimanmarinegroup.nl