Scheepsinterieurbouw

complete betimmeringen van nieuwbouw, renovaties en verbouwingen

Kooiman Scheepsinterieurbouw levert betimmering van topkwaliteit. De vakmensen van Kooiman Scheepsinterieurbouw hebben kwaliteit hoog staan, oog voor detail, een fraaie afwerking en functionaliteit. De timmerafdeling is veelzijdig, werkt met een groot en modern machinepark, met zeer verschillende materialen en in uiteenlopende stijlen, afhankelijk van de opdrachtgever. De timmerlieden zijn in staat om in iedere gewenste stijl maatwerk te leveren, van conventioneel klassiek tot een strakke moderne afwerkingen.

Kooiman Scheepsinterieurbouw vervaardigt volledige accommodaties en accommodatie-units voor de nieuwbouw schepen van Kooiman Marine Group, daarbij afgewerkt conform de specificaties. Vanaf de isolatie tot aan de stoffering draagt Kooiman Scheepsinterieurbouw zorgt voor complete betimmeringen van nieuwbouw, renovaties en verbouwingen.

Kooiman Scheepsinterieurbouw heeft een uitgebreide voorraad hout en materiaal. Een aanvraag is dan ook snel te realiseren. Aanpassingen en nieuwbouw worden in samenwerking met Kooiman Engineering ontworpen, waarna het tot in de kleinste detail wordt geproduceerd en afgewerkt.

MACHINEPARK

Kooiman Scheepsinterieurbouw beschikt over een breed scala aan machines. Kantenaanlijmmachine en rondplakmachine voor het bekanten van rechthoekige delen en complexe vormen plaatmateriaal met verschillende materialen, breedtes en diktes. Kooiman Scheepsinterieurbouw werkt met zeer diverse materiaalsoorten, van azobe werkdekken tot mahonie en teak maatwerk meubelen.

Kooiman Scheepsinterieurbouw beschikt over (koude) persen waarmee kunststof laminaat of houtfineer op plaatmateriaal geperst kan worden of meerdere lagen plaatmateriaal verlijmd kan worden om zo de gewenste dikte te creëren.

Voor diverse uiteenlopende bewerkingen beschikt Kooiman Scheepsinterieurbouw over een tafelfreesmachine, (computergestuurde) formaatzaagmachines , afkortzaagmachines, lintzaagmachine, breedbandschuurmachine, langgat boormachine, kantenschuurmachine, rijboring, kastscharnier machine etc.

Voor het computergestuurd laten frezen werkt Kooiman Scheepsinterieurbouw nauw samen met toeleverende bedrijven. De digitale bestanden voor CNC werkstukken worden door Kooiman Engineering aangeleverd.

KOOIMAN SCHEEPSINTERIEURBOUW BV

  • Maatwerk meubelen zoals tafels, lessenaars, kasten, keukens
  • Vloeren aan boord van schepen, zowel binnen als buiten
  • Wanden en plafonds aan boord van schepen
  • Het plaatsen van deuren en ramen
  • Het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen
  • Interieurbouw voor accommodatie-units
  • Alle voorkomende interieurbetimmeringen

 

Contactinformatie

Merwedestraat 66
3313 CS Dordrecht
Nederland

Factuuradres:
Lindtsedijk 84
3336 LE Zwijndrecht
Nederland

T: +31 (0)78 61 07 332
F: +31 (0)78 61 00 039

 

logo KSI zonder balk

INTERIEUR PROJECTEN PORTFOLIO

Bekijk onze projecten