Erasmus MC

radiologie afdeling erasmus mc rotterdam

Het nieuwe Erasmus MC in Rotterdam is in mei 2018 eindelijk in gebruik genomen. Aan het nieuwe complex is jaren aan gewerkt door veel partijen en ook Kooiman Scheepsinterieurbouw heeft hieraan bijgedragen. Interieurbouw voor utiliteitsbouw behoort ook tot de mogelijkheden.

De Radiologie en Radiotherapie afdeling van Erasmus MC en Daniel den Hoed verhuisden stapsgewijs naar de nieuwbouw waar diverse kamers zijn ingericht rondom de grote medische machines voor MRI’s, CT’s en röntgenfoto’s. Speciaal voor de afdeling radiologie zijn kasten ontwikkeld. Deze ruimtebesparende en ergonomische kasten zijn in overleg met en volgens de eisen van de klant en eindgebruiker ontworpen, ingedeeld, geproduceerd en geplaatst.

Ook voor de Radiologie afdeling van het Sophia Kinderziekenhuis zijn zowel kasten als bureaus en pantry’s ontworpen en gemaakt. De materialen zijn gekozen door de architect en de indeling in de kasten is functioneel in te richten door middel van schuifmanden. De kasten zijn verder voorzien van afsluitbare roldeuren.

erasmus mc_thumb_groot_01

TYPE PROJECT:

Ziekenhuis

UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN:

  • Engineering van kasten en indeling
  • Vormgeving en materialisatie in samenwerking met klant en architect
  • Ontwerptekeningen
  • Zaagwerk, CNC freeswerk en kanten lijmen
  • Assemblage kasten en kastinrichting
  • Plaatsen en afstellen kasten

Meer informatie over 'Erasmus MC'?

Neem vrijblijvend contact op met Kooiman Marine Group over 'Erasmus MC'. Wij helpen u graag verder. Uw gegevens worden vertrouwelijk en volgens de wet AVG opgeslagen en behandeld.

Algemene informatie

T +31 (0)78 61 00 477
F +31 (0)78 61 00 039
contactkooiman@kooimanmarinegroup.nl