Kooiman Scheepsinterieurbouw

hoogwaardig vaktechnische oplossingen en praktische toepassingen

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV is een dynamisch en breed georiënteerd interieurbouwbedrijf. Kooiman Scheepsinterieurbouw BV vervaardigt complete interieurs of delen daarvan.

De afgelopen jaren heeft Kooiman Scheepsinterieurbouw zich bewezen in tal van projecten in de jachtbouw, binnenvaart, zeevaart en offshore. De kracht van onze organisatie zit in het ontzorgen van onze klanten. Wij hebben de capaciteit om uw interieur compleet te verzorgen. Wij leveren een compleet pakket met onder andere maatwerk meubilair, isolatie, vloeren, vloerafwerking, stoffering, professionele keukeninrichtingen en alles wat u nodig heeft om uw interieur compleet te maken.

Wij staan voor een open en eerlijke werkwijze. Wij betrekken onze klanten bij ons werk. Wij houden korte lijnen waardoor wij in staat zijn snel en accuraat te reageren. Vanuit onze ervaring in de scheepsreparatie zijn we gewend onder druk te werken met korte doorlooptijden.

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV heeft lange ervaring in de (scheeps)interieurbouw en als timmerfabriek als bedrijfsonderdeel van de Kooiman Marine Group (Scheepswerf Gebr. Kooiman en Scheepswerf Kooiman Hoebee). Met ingang van 1 januari 2017 is de interieurbouw verzelfstandigd.

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV heeft twee productielocaties, in Zwijndrecht en Dordrecht. Vanuit onze vestiging in Zwijndrecht wordt de projectenginering verzorgt. We werken vanuit onze vestigingen of op locatie met een enthousiast team aan uw interieur. Ons team beschikt over de kwaliteit die u nodig heeft bij uw project, of het nu jachtinterieur, scheepsbetimmeringen of het een interieur van uw woning, accommodatie unit of kantoor betreft, wij staan voor u klaar.

Bekijk gerust een van onze projecten, om te zien waar Kooiman Scheepsinterieurbouw voor staat.

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV contracteert op Algemene Werfvoorwaarden van de VNSI (31 december 2018).

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV is lid van de CBM - Centrale Bond van Meubelfabrikanten.

KOOIMAN SCHEEPSINTERIEURBOUW BV

  • Maatwerk meubelen zoals tafels, lessenaars, kasten, keukens
  • Vloeren aan boord van schepen, zowel binnen als buiten
  • Wanden en plafonds aan boord van schepen
  • Het plaatsen van deuren en ramen
  • Het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen
  • Interieurbouw voor accommodatie-units
  • Alle voorkomende interieurbetimmeringen

 

Contactinformatie

Merwedestraat 66
3313 CS Dordrecht
Nederland

Factuuradres:
Lindtsedijk 84
3336 LE Zwijndrecht
Nederland

T: +31 (0)78 61 07 332
F: +31 (0)78 61 00 039

 

logo KSI zonder balk-1

INTERIEUR PROJECTEN PORTFOLIO

Bekijk onze projecten