Maritime Industry 2022

Dé vakbeurs voor de maritieme sector

Op 17, 18 en 19 mei staat Kooiman Marine Group op de Maritime Industry in de Evenementenhal in Gorinchem. Dé vakbeurs voor de maritieme sector.

Bezoek onze stand!

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze stand, standnummer F127. Via bovenstaande knop kun je je gratis registreren voor bezoek aan de Maritime Industry.

Op onze stand kun je onder andere meer te weten komen over:

Een Ballast Water Treatment systeem laten inbouwen door Kooiman Marine Group

Vanaf 8 september 2017 zijn schepen verplicht hun ballastwater zodanig te beheren dat in het water levende organismen en ziekteverwekkers worden verwijderd of onschadelijk worden gemaakt, voordat het ballastwater op een nieuwe locatie wordt geloosd. Doordat Kooiman Marine Group alle benodigde disciplines zelf in huis heeft, waaronder Kooiman Engineering, Kooiman Scheepselektro en een eigen pijpfitterij, kan een Ballast Water Treatment systeem snel en efficiënt worden ingebouwd en aangesloten.

Realtime inzicht in je scheepsdata verkrijgen met behulp van Kooiman Marine Diagnostics

Kooiman Marine Diagnostics is een gebruiksvriendelijk software platform waarin diverse scheepsdata kan worden verzameld, opgeslagen en inzichtelijk kan worden gemaakt. Hierdoor kunnen de prestaties en de status van het schip realtime geanalyseerd en gemonitord worden, vanaf kantoor of waar dan ook ter wereld.

Waterstof voor maritieme toepassingen

In samenwerking met Koedood Marine Group wordt gewerkt aan de techniek om waterstof te gebruiken als brandstof voor aandrijving van (binnenvaart)schepen.

Scheepsontwerp, nieuwbouw en ombouw

Kooiman Marine Group heeft jarenlange ervaring met diverse complexe projecten. Van nieuwbouw tot ombouw en/of reparatie, klantspecifieke vraagstukken zetten wij om naar functionele en toepasbare oplossingen.

 

Gepubliceert op: 12 mei 2022

Categorie: Evenementen

Terug naar overzicht

Alle berichten Achievements Activiteiten Corporate Evenementen Producten