Maritime Industry 2024

Op 28, 29 en 30 mei

Op 28, 29 en 30 mei vindt de Maritime Industry 2024 plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Kooiman Marine Group is ook tijdens deze editie aanwezig en te bezoeken via stand D124.

Drie themadagen

De Maritime Industry staat dit jaar in het teken van drie themadagen: kennisdeling, careers en het goede doel. De aftrap wordt donderdag 28 mei gegeven met een focus op kennisdeling. Experts uit de industrie zullen hun inzichten delen tijdens kennissessies op Next Level, terwijl exposanten de nieuwste ontwikkelingen in de maritieme sector presenteren.

Op de tweede dag draait alles om het Career Event, dat zowel werkzoekenden als werkgevers de kans biedt om contact te leggen en mogelijkheden te verkennen binnen de maritieme sector. Het evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in samenwerking met de Scheepvaartkrant.

Ten slotte staat de derde dag in het teken van het goede doel, met Mercy Ships als hoogtepunt. Deze organisatie heeft al meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen en zal tijdens Maritime Industry hun werk presenteren aan bezoekers en exposanten.

Meer over de Maritime Industry vind je via: www.maritime-industry.nl

Bezoek Kooiman Marine Group

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze stand, standnummer D124. Op onze stand kom je meer te weten over de ruime ervaring van Kooiman Marine Group en de veelzijdigheid aan disciplines over welke Kooiman Marine Group beschikt. Registreer je gratis voor bezoek met de code: EH1896. Klik op de knop hierboven.

Kooiman Marine Group heeft jarenlange ervaring met diverse complexe projecten. Van nieuwbouw tot ombouw en/of reparatie, klant specifieke vraagstukken zetten wij om naar functionele en toepasbare oplossingen. De combinatie van diverse disciplines onder één dak maakt onze werven enorm veelzijdig.

Gepubliceert op: 1 mei 2024

Categorie: Activiteiten

Terug naar overzicht

Alle berichten Achievements Activiteiten Corporate Evenementen Producten