Scheepsbetimmering RPA8

Gehele betimmering verzorgd

In 2018 heeft Kooiman Marine Group een nieuw patrouillevaartuig geleverd aan het Havenbedrijf Rotterdam. Het schip, RPA 8, is een hybride patrouillevaartuig dat zowel op diesel als diesel-elektrisch kan varen.

 

Er zijn zeer hoge eisen gesteld zijn aan ergonomie, werkomgeving, uitzicht en veiligheid.

Scheepswerf Gebr. Kooiman B.V. heeft in eigen beheer het casco en de complete afbouw verzorgd. Kooiman Scheepsinterieurbouw B.V. heeft de gehele betimmering van het schip verzorgd.  Het schip is gebouwd onder de eisen van Bureau Veritas en is voorzien van groen paspoort.

De hele stuurhut en verblijf zijn ontworpen met behulp van een ergonoom. Het patrouillevaartuig is zowel boven- als benedendeks efficiënt ingericht en er is zoveel mogelijk ruimtebesparend betimmerd. Door het minimaliseren van de raamstijlen heeft de bemanning een mooi panoramisch zicht. Door het toepassen van luchtvering onder de stuurhut is het schip uitermate stil.

Meer informatie over 'Scheepsbetimmering RPA8'?

Neem vrijblijvend contact op met Kooiman Marine Group over 'Scheepsbetimmering RPA8'. Wij helpen u graag verder. Uw gegevens worden vertrouwelijk en volgens de wet AVG opgeslagen en behandeld.

Algemene informatie

T +31 (0)78 61 00 477
F +31 (0)78 61 00 039
contactkooiman@kooimanmarinegroup.nl