Terugblik Europort 2023

Bezoek VERBUND & Deal Drechtsteden

Kooiman Marine Group blikt terug op een succesvolle editie van de Europort. Afgelopen week kwamen 24.470 bezoekers en 1.051 exposanten uit 107 landen samen tijdens 41e editie van Europort.

Ook de stand van Kooiman Marine Group was druk bezocht. Onder andere het Oostenrijkse VERBUND, welke recent opdracht heeft gegeven voor de bouw van een nieuwe duwboot, en diverse wethouders uit de regio Drechtsteden brachten een bezoek.

De volgende editie van de Europort vindt plaats in 2025, van 4 tot 7 november.

Duwboot voor VERBUND

Het bezoek van VERBUND aan de stand van Kooiman Marine Group was niet zomaar. Eerder al liet VERBUND het ontwerp van een nieuwe duwboot maken door Kooiman Engineering. De werf in Zwijndrecht heeft nu ook opdracht gekregen voor de bouw van deze duwboot. Tijdens de Europort kreeg VERBUND daarom als dank een uitwerking van het ontwerp op geborsteld staal overhandigd.

VERBUND is het grootste elektriciteitsbedrijf van Oostenrijk en een van de grootste producenten van elektriciteit uit waterkracht in Europa. De duwboot zal door VERBUND gebruikt worden voor onderhoud aan hun energiecentrales.

1M1A0631_bijgesneden

Gemeenteraad & Deal Drechtsteden

Tijdens de beurs maakte Kooiman Marine Group onderdeel uit van de VIP Tour van Deal Drechtsteden. Diverse wethouders uit de regio Drechtsteden bezochten in die hoedanigheid de stand

Deal Drechtsteden focust zich binnen de Drechtsteden op de promotie van de 7 Drechtsteden als vestigingsplaats voor bedrijven. Ze proberen nieuwe bedrijven aan te trekken en ondersteunen de economische ontwikkeling met nieuwe initiatieven.

Bezoek gemeenteraad_4_LQ

Gepubliceert op: 17 nov 2023

Categorie: Activiteiten

Terug naar overzicht

Alle berichten Achievements Activiteiten Corporate Evenementen Producten