Europort 2023

Van 7 t/m 10 november, Ahoy Rotterdam

Van 7 tot en met 10 november is Kooiman Marine Group aanwezig op de Europort 2023 in de Rotterdam Ahoy, Hal 1, standnummer 1200. Met gemiddeld 25.000 professionele bezoekers en 1.000 exposerende bedrijven behoort Europort tot de grootste maritieme B2B-platforms ter wereld.

BEZOEK ONZE STAND!

We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze stand in hal 1, standnummer 1200. Via bovenstaande knop kun je je gratis registreren voor bezoek aan de Europort 2023. Op onze stand kom je meer te weten over de ruime ervaring van Kooiman Marine Group en de veelzijdigheid aan disciplines welke Kooiman Marine Group beschikt.

Kooiman Marine Group heeft jarenlange ervaring met diverse complexe projecten. Van nieuwbouw tot ombouw en/of reparatie, klant specifieke vraagstukken zetten wij om naar functionele en toepasbare oplossingen. De combinatie van diverse disciplines onder één dak maakt onze werven enorm veelzijdig.

Kom onder andere meer te weten over:

  • Duwboten
  • Werkschepen
  • Dredging
  • Patrouille vaartuigen

Duwboten

Op het gebied van duwboten heeft Kooiman Marine Group ruime ervaring met zowel het ontwerpen als bouwen van dit type schepen, waaronder de Veerhavens IV, III, XI en X. Daarnaast beschikt Kooiman Marine Group over meerdere gestandaardiseerde ontwerpen voor Shallow Draught Pushers (duwboten) welke op diverse vlakken aanpasbaar zijn, waardoor maatwerk mogelijk blijft.

Bekijk hier verschillende projecten.

Werkschepen

De werkschepen die Kooiman Marine Group heeft ontworpen en gebouwd bevinden zich in de top van dit specifieke marktsegment. De schepen zijn volledig klantspecifiek ontwikkeld en voldoen aan hoge eisen met betrekking tot prestaties en accomodatie. Met de oplevering van werkschepen van Kooiman Marine Group is een nieuwe standaard in de markt gezet. Zo is de Zwerver II voorzien van DP2, walk to work faciliteiten en een active heave compensated crane.

Bekijk hier verschillende projecten.

Dredging

Kooiman Marine Group ontwikkelt en bouwt voor de baggersector hoogwaardige schepen. Het leveringsprogramma bestaat uit TSHD’s bestaande uit meerdere ontwerpen van verschillende grootte, baggerponton’s en splijtbakken. Naast nieuwbouw projecten heeft Kooiman verschillende grote conversies uitgevoerd door bestaande schepen om te bouwen tot baggerschepen.

Bekijk hier verschillende projecten.

Patrouille vaartuigen

Het model patrouillevaartuig dat Kooiman Marine Group heeft ontworpen, ontwikkeld en gebouwd bevindt zich in de top van dit specifieke marktsegment. Het hybride aluminium schip is volledig klantspecifiek ontwikkeld en voldoet aan de hoogste eisen met name op ergonomie en energie zuinig varen. Met de opleveringen (RPA-8 en de POA-1 en POA-2) van dit energiezuinige patrouillevaartuig van Kooiman Marine Group is een nieuwe standaard in de markt gezet.

Bekijk hier verschillende projecten.

europort-campaign-image-1920x1080

Gepubliceert op: 12 okt 2023

Categorie: Evenementen

Terug naar overzicht

Alle berichten Achievements Activiteiten Corporate Evenementen Producten