Nederlandse vlag Engelse vlag

Offshore - wind

Kooiman Marine Group heeft diverse ontwerpen van offshore supply en andere werkschepen in het segment Offshore - Wind gerealiseerd. Voor deze groeimarkt zijn onder andere de volgende projecten opgeleverd:

 

Kooiman Marine Group ontwerpt en bouwt (zeegaande) pontons in diverse afmetingen. Daarnaast levert Kooiman Marine Group speciale verblijf containers die aan dek geplaatst kunnen worden en zijn voorzien van slaapverblijven om tijdelijk meer bemanning in onder te brengen.

Trend offshore – wind

Een opvallende trend is de toenemende vervlechting van de offshore met de andere maritieme sectoren. Dan gaat het vooral om de waterbouw, de zeevaart, de scheepsbouw, de maritieme toeleveranciers en de maritieme dienstverlening. Een belangrijke sturende ontwikkeling vormen de offshore renewables, met name windenergie, en de ontwikkeling van diensten rondom het plaatsen en onderhouden van windturbines op zee. Meegaand in deze trend heeft Kooiman Marine Group diverse offshore gerelateerde werkschepen ontwikkeld en blijft hierin voor zijn klanten innoveren.

offshore activiteiten

klantspecifiek ontwerpen en bouwen per sector

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group