Nederlandse vlag Engelse vlag

scheep-, sectiebouw, constructiewerk

vakmanschap op maat

Kooiman Marine Group heeft een scheepsbouwafdeling voor het leveren van casco’s, secties, constructiewerk en alle mogelijke klein ijzerwerk. Kooiman Marine Group verwerkt uiteenlopende materialen zoals black steel, stainless steel en aluminium. Door jarenlange ervaring met complexe reparatie van schepen en bouw van casco’s is Kooiman Marine Group zeer goed bekend met de eigenschappen en de verwerking van de diverse materialen, lasprocessen, procedures en certificering. De scheepsbouwafdeling heeft de kennis en de machines voor het vormen van enkel en dubbel gekromde platen. Hierbij kan het opmallen en uitslaan van platen traditioneel uitgevoerd worden aan de hand van malplanken en kuipmallen. Of er worden moderne technieken ingezet, in samenwerking met Kooiman Engineering, zoals fotogrammetrie en 3d Modelling. Voor omvangrijk ijzerwerk worden door Kooiman Engineering snijfiles getekend en worden deze snijpakketten extern besteld In eigen beheer en op de eigen locaties worden de snijpakketten samengesteld tot het gewenste eindproduct.

Ijzerwerkerij machinepark

  • Platen persen tot 300 ton
  • Zetbanken
  • Lasmachines
  • Snijmachines

breed scala aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

ALLE DISCIPLINES AAN BOORD

maritiem ontwerp

scheepsnieuwbouw

scheepsverbouw en conversies

scheepsreparatie en onderhoud

elektrotechniek

scheepsinterieur-
bouw

scheepsontwerp, maritiem ontwerp en ingenieurswerk bij Kooiman Marine Group pijpfitten bij cnc gestuurde pijpfitterij bij Kooiman Marine Group scheepsbouw, sectiebouw en constructiewerk bij Kooiman Marine Group scheepsnieuwbouw en scheepsconstructie bij Kooiman Marine Group scheepsverbouw en scheepsconversies bij Kooiman Marine Group machine fabriek en bankwerkerij bij Kooiman Marine Group hvac dienstverlening bij Kooiman Marine Group scheepsreparatie en scheepsonderhoud bij Kooiman Marine Group elektrotechniek bij Kooiman Marine Group scheepsinterieurbouw bij Kooiman Marine Group

pijpfitterij

scheep-, sectiebouw, constructiewerk

machine fabriek

HVAC

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Kooiman Scheep-, Sectiebouw, Constructiewerk.

NEEM CONTACT OP OVER SCHEEP-, SECTIEBOUW, CONSTRUCTIEWERK

Lindtsedijk 84

3336 LE Zwijndrecht

Nederland

T +31 (0)78 61 00 477

F +31 (0)78 61 00 039

 

Contactpersoon

Rinus Kooiman

Managing Director

rinuskooiman@kooimanmarinegroup.nl

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group