Nederlandse vlag Engelse vlag

scheepsbouw

klantspecifiek ontwerpen en bouwen

Zoekt u een scheepswerf voor scheepsbouw? De werven van de Kooiman Groep zijn gespecialiseerd in schepen met allerhande dekwerktuigen. Vissersschepen, duwboten, dredgers, sleepboten en binnenvaartschepen. U kunt bij ons terecht voor:

 

  • Scheepsontwerp
  • Nieuwbouw en ombouw
  • Reparatie en onderhoud

 

Omdat we van werkschepen een van onze specialisaties hebben gemaakt, hebben we veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van dekwerktuigen en hulpwerktuigen. Samen met de klant weet ons ontwerpbureau altijd de meest praktische en doeltreffende oplossing te vinden. De meest recente opgeleverde werkschepen zijn de "Zwerver I" en "Zwerver III". Bovendien staan wij bekend om de productie van sleeplieren, ankerlieren, tuggerlieren en koppellieren en hijslieren voor dekkranen.

 

 

Kooiman marine group staat voor

Jarenlange ervaring

Hoge kwaliteitsstandaard

Breed scala aan diensten en competenties

Wij hebben alles in huis

Specialistische kennis

baggerschepen en dredging portfolio Kooiman Marine Group, dredger Pollux werkschepen portfolio Kooiman Marine Group, werkschip Zwerver 3

onze locaties

Dordrecht - technische mogelijkheden

Zwijndrecht - technische mogelijkheden

Yerseke - technische mogelijkheden

breed scale aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group