SCHEEPSREPARATIE EN ONDERHOUD

vakkundig onderhoud, reparatie en revisie

De drie scheepswerven zijn allen goed bereikbare locaties voor scheepsreparaties. Kooiman Marine Group levert naast nieuwbouw en ombouw alle mogelijke kleine en grote scheepsreparaties, revisie en onderhoud.

 

Kooiman Marine Group is gespecialiseerd in reparatie van alle mogelijke binnenvaartschepen, zeeschepen, werkschepen, duw en sleepboten en vissersschepen. Kooiman Marine Group levert diensten op het gebied van klasse maken, schadeherstel, modificaties, preventief onderhoud, (verkoop)inspecties. Kooiman Marine Group herstelt alle mogelijke schades aan schroefassen, assen, roeren, motoren en andere installaties. Evenals ijzerwerk voor het herstellen van schades aan huid, vlak, kimmen, de kop etc. Door de jarenlange ervaring en onderlinge samenwerking is Kooiman Marine Group in staat om ook de meest ingewikkelde schades vakkundig te herstellen.

scheepsreparatie bij Scheepswerf Kooiman Hoebee Dordrecht

Locatie Zwijndrecht

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV is gesitueerd aan de Swinhaven in Zwijndrecht, langs de Oude Maas en daarmee goed bereikbaar vanaf de grote rivieren en het Rotterdams havengebied. Deze scheepswerf beschikt over 150 meter afbouwkade, twee schroevendokken met een hefvermogen van 1.000 ton en hellingen van 110 meter lang en een hefvermogen tot 1.700 ton. Één van de hellingen is doorgetrokken in de scheepsbouwloods. Hierdoor kunnen overdekte scheepsreparaties uitgevoerd worden.

Meer informatie over locatie Zwijndrecht

 

Locatie Dordrecht

Scheepswerf Kooiman Hoebee is gesitueerd aan de 1e Merwedehaven in Dordrecht, een strategische locatie en zeer goed bereikbaar vanaf de grote rivieren en het Rotterdams havengebied. Deze scheepswerf beschikt over een moderne dwarshelling van 150 meter lang en een hefvermogen tot 4200 ton. Hier kunnen tegelijkertijd reparaties uitvoert worden aan meerdere zeeschepen en binnenvaartschepen. Daarnaast beschikt Scheepswerf Kooiman Hoebee over 275 meter afbouwkade, 135 meter pier, een schroevendok en diverse sectie loodsen.

Meer informatie over locatie Dordrecht

 

Locatie Yerseke

Scheepswerf Kooiman Van Os is gelegen aan de Julianahaven in Yerseke, daardoor goed bereikbaar vanaf de Oosterschelde en ligt op acceptabele afstand van Antwerpen. Voor veel schippers is het vertrouwd adres voor het (ver)bouwen, repareren en onderhouden van vooral vissersschepen, sleepboten, werkschepen en bruine-vloot schepen. Scheepswerf Kooiman Van Os beschikt over vier horizontale hellingen, waarvan twee overdekte hellingen.

Meer informatie over locatie Yerseke

onze locaties

Dordrecht - technische mogelijkheden

Zwijndrecht - technische mogelijkheden

Yerseke - technische mogelijkheden

NEEM CONTACT OP OVER SCHEEPSREPARATIE EN ONDERHOUD

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Kooiman Scheepsreparatie en Onderhoud.

Merwedestraat 56

3313 CS Dordrecht

Nederland

T: +31 (0)78 61 30 088

F: +31 (0)78 61 49 288

 

Contactpersoon

Bastiaan Rigter

Algemeen Directeur

contacthoebee@kooimanmarinegroup.nl

ALLE DISCIPLINES AAN BOORD

scheepsontwerp, maritiem ontwerp en ingenieurswerk bij Kooiman Marine Group

maritiem ontwerp

pijpfitten bij cnc gestuurde pijpfitterij bij Kooiman Marine Group

pijpfitterij

scheepsverbouw en scheepsconversies bij Kooiman Marine Group

scheepsverbouw en conversies

machine fabriek en bankwerkerij bij Kooiman Marine Group

machine fabriek

bnr 207 Sil-Jeske-B dubbelschroefs knikspant sleepboot met hekrol en duwsteven, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

Sil-Jeske-B
sleepboot

Dubbelschroefs tug met hekrol en duwsteven

breed scala aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

scheepsnieuwbouw en scheepsconstructie bij Kooiman Marine Group scheepsreparatie en scheepsonderhoud bij Kooiman Marine Group elektrotechniek bij Kooiman Marine Group
scheepsbouw, sectiebouw en constructiewerk bij Kooiman Marine Group hvac dienstverlening bij Kooiman Marine Group

Kooiman marine group staat voor

Jarenlange ervaring

Hoge kwaliteitsstandaard

Breed scala aan diensten en competenties

Wij hebben alles in huis

Specialistische kennis

Nederlandse vlag Engelse vlag
bnr 173 Zwerver 1, multi-purpose drieschroefs beperkte diepgang werkschip, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

zwerver I werkboot

Multi-purpose drieschroefs beperkte diepgang werkschip

scheepsinterieurbouw bij Kooiman Marine Group

scheepsinterieur-
bouw

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477