Nederlandse vlag Engelse vlag

SCHEEPSREPARATIE EN ONDERHOUD

vakkundig onderhoud, reparatie en revisie

scheepsreparatie bij Scheepswerf Kooiman Hoebee Dordrecht

De drie scheepswerven zijn allen goed bereikbare locaties voor scheepsreparaties. Kooiman Marine Group levert naast nieuwbouw en ombouw alle mogelijke kleine en grote scheepsreparaties, revisie en onderhoud.

 

Kooiman Marine Group is gespecialiseerd in reparatie van alle mogelijke binnenvaartschepen, zeeschepen, werkschepen, duw en sleepboten en vissersschepen. Kooiman Marine Group levert diensten op het gebied van klasse maken, schadeherstel, modificaties, preventief onderhoud, (verkoop)inspecties. Kooiman Marine Group herstelt alle mogelijke schades aan schroefassen, assen, roeren, motoren en andere installaties. Evenals ijzerwerk voor het herstellen van schades aan huid, vlak, kimmen, de kop etc. Door de jarenlange ervaring en onderlinge samenwerking is Kooiman Marine Group in staat om ook de meest ingewikkelde schades vakkundig te herstellen.

specificaties van diensten

  • Schades aan vlak, huid, kimmen
  • Vernieuwen van vlakken
  • Nieuwe middenschepen
  • Verlengingen
  • Ombouwen
  • Kopschades en schades aan het achterschip
  • Reparaties van schroefassen en schroeven
  • Reparaties van roerkoningen en roeren
  • Reparaties aan motoren, hulpmotoren, lieren, kranen
  • Reparaties en aanpassingen van pijpleidingen

Locatie Zwijndrecht

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV is gesitueerd aan de Swinhaven in Zwijndrecht, langs de Oude Maas en daarmee goed bereikbaar vanaf de grote rivieren en het Rotterdams havengebied. Deze scheepswerf beschikt over 150 meter afbouwkade, twee schroevendokken met een hefvermogen van 1.000 ton en hellingen van 110 meter lang en een hefvermogen tot 1.700 ton. Één van de hellingen is doorgetrokken in de scheepsbouwloods. Hierdoor kunnen overdekte scheepsreparaties uitgevoerd worden.

Meer informatie over locatie Zwijndrecht

 

Locatie Dordrecht

Scheepswerf Kooiman Hoebee is gesitueerd aan de 1e Merwedehaven in Dordrecht, een strategische locatie en zeer goed bereikbaar vanaf de grote rivieren en het Rotterdams havengebied. Deze scheepswerf beschikt over een moderne dwarshelling van 150 meter lang en een hefvermogen tot 4200 ton. Hier kunnen tegelijkertijd reparaties uitvoert worden aan meerdere zeeschepen en binnenvaartschepen. Daarnaast beschikt Scheepswerf Kooiman Hoebee over 275 meter afbouwkade, 135 meter pier, een schroevendok en diverse sectie loodsen.

Meer informatie over locatie Dordrecht

 

Locatie Yerseke

Scheepswerf Kooiman Van Os is gelegen aan de Julianahaven in Yerseke, daardoor goed bereikbaar vanaf de Oosterschelde en ligt op acceptabele afstand van Antwerpen. Voor veel schippers is het vertrouwd adres voor het (ver)bouwen, repareren en onderhouden van vooral vissersschepen, sleepboten, werkschepen en bruine-vloot schepen. Scheepswerf Kooiman Van Os beschikt over vier horizontale hellingen, waarvan twee overdekte hellingen.

Meer informatie over locatie Yerseke

breed scala aan Diensten

Vakmanschap en oog voor kwaliteit zijn de basis voor zuiver op maat gemaakte schepen, vakkundige reparaties en betrouwbaar onderhoud

denken in mogelijkheden

Kooiman Marine Group toont ondernemersgeest in de nautische sector. We zijn een onafhankelijke groep multi-disciplinaire scheepswerven met groot oplossend vermogen.

ALLE DISCIPLINES AAN BOORD

maritiem ontwerp

scheepsnieuwbouw

scheepsverbouw en conversies

scheepsreparatie en onderhoud

elektrotechniek

scheepsinterieur-
bouw

scheepsontwerp, maritiem ontwerp en ingenieurswerk bij Kooiman Marine Group pijpfitten bij cnc gestuurde pijpfitterij bij Kooiman Marine Group scheepsbouw, sectiebouw en constructiewerk bij Kooiman Marine Group scheepsnieuwbouw en scheepsconstructie bij Kooiman Marine Group scheepsverbouw en scheepsconversies bij Kooiman Marine Group machine fabriek en bankwerkerij bij Kooiman Marine Group hvac dienstverlening bij Kooiman Marine Group scheepsreparatie en scheepsonderhoud bij Kooiman Marine Group elektrotechniek bij Kooiman Marine Group scheepsinterieurbouw bij Kooiman Marine Group

pijpfitterij

scheep-, sectiebouw, constructiewerk

machine fabriek

HVAC

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Kooiman Scheepsreparatie en Onderhoud.

NEEM CONTACT OP OVER SCHEEPSREPARATIE EN ONDERHOUD

Merwedestraat 56

3313 CS Dordrecht

Nederland

T: +31 (0)78 61 30 088

F: +31 (0)78 61 49 288

 

Contactpersoon

Bastiaan Rigter

Algemeen Directeur

contacthoebee@kooimanmarinegroup.nl

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group