scheepswerf gebr.kooiman

nieuwbouw, afbouw en reparatie van hoogwaardige schepen

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV, is gevestigd in Zwijndrecht aan de Swinhaven en is strategisch gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf de grote waterwegen. De scheepswerf heeft sinds haar oprichting in 1884 grote ontwikkelingen doorgemaakt. Scheepswerf Gebr. Kooiman BV verleent een breed scala aan diensten, variërend van nieuwbouw tot (grootscheepse) aanpassingen en reparaties.

 

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV is een modern toegerust bedrijf met twee hellingen tot 110 meter met een te hellingen gewicht van ca. 1700 ton, een 150 meter lange afbouwkade, twee schroevendokken / scheepsdokken tot 1000 ton hefvermogen en tot 19 meter breedte tussen de luchtkasten. Een van de hellingen is doorgetrokken in de grote scheepsbouwloods die daarmee zowel geschikt is voor overdekte nieuwbouw, als voor overdekte reparaties.

 

Verder beschikt de werf over een eigen ontwerpbureau, scheepsbouwafdeling, machinefabriek en timmerafdeling. Scheepswerf Gebr. Kooiman BV verwerkt daarbij staal, roestvaststaal en aluminium. Bij Scheepswerf Gebr. Kooiman kan u terecht voor werkzaamheden aan, revisies en inbouw van scheepsmotoren, schroefassen, roeren, leidingwerk, hydrauliek en pneumatiek, scheepsbetimmeringen en paneelkasten. Scheepswerf Gebr. Kooiman levert een uitgebreid assortiment dekwerktuigen, zoals Kooiman Towing Pins, duw- en sleepvaartcomponenten, Kooiman schroefasafdichtingen, Kooiman Spudpalen en baggerequipment, zoals los-installaties en transportbanden. Tevens is Scheepswerf Gebr. Kooiman producent en leverancier van de Kooiman “De Biesbosch” Anker- en Koppellieren.

 

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV contracteert op Algemene Werfvoorwaarden van de VNSI.

 

GERELATEERDE DIENSTEN

NEEM CONTACT OP MET SCHEEPSWERF GEBR. KOOIMAN

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Scheepswerf Gebr. Kooiman.

Lindtsedijk 84

3336 LE Zwijndrecht

Nederland

T +31 (0)78 61 00 477

F +31 (0)78 61 00 039

 

Contactpersoon

Rinus Kooiman

Algemeen Directeur

rinuskooiman@kooimanmarinegroup.nl

scheepsonderhoud en afspuiten schepen op scheepshelling bij Scheepswerf Kooiman Hoebee Dordrecht

scheepsreparatie en onderhoud

MEER INFORMATIE

Omdat we van werkschepen een van onze specialisaties hebben gemaakt, hebben we veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van dekwerktuigen en hulpwerktuigen. Meer informatie over werkschepen en Kooiman Maritiem ontwerp en nieuwbouw.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Nederlandse vlag Engelse vlag

Scheepswerf gebr. kooiman

Vakkundige nieuwbouw, afbouw en reparatie van hoogwaardige schepen

Scheepswerf Gebr. Kooiman BV

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477