Nederlandse vlag Engelse vlag

kooiman Schroefasafdichting

ontwikkelen en vervaardigen van robuuste werktuigen

werktuigen schroefasafdichting schroefas Kooiman Marine GroupDe Kooiman Schroefasafdichting. Compact, simpel, robuust en effectief. De afdichting is zeer geschikt voor retro-fit en nieuwbouw.  Met geïntegreerde trossenvanger geeft deze afdichting eveneens een goede bescherming van de schroefas.

 

Een bekend probleem, de lekkende schroefasafdichting. Jarenlange ervaring met het installeren van bestaande merken schroefasafdichtingen heeft Kooiman ertoe gebracht zelf een schroefasafdichting te ontwikkelen. De achterafdichting is geïntegreerd met de trosbeschermer. Hierdoor ontstaat een zeer korte bouwlengte. De trosbeschermer functioneert als huis voor de buitenste afdichtingen van schroefassen. De ruimte tussen de buitenste en binnenste afdichtingen wordt gevuld met vet. Door de vetbuffer en de extra buitenste afdichtingen wordt olielekkage ten opzichte van de bestaande afdichtingen sterk verminderd en de as komt niet in aanraking met (zout) water. Het ontstane labyrinth voorkomt dat lijnen bij de binnenste afdichtingen kunnen komen.

 

Inmiddels heeft Kooiman een trackrecord waarbij deze schroefasafdichtingen succesvol en naar tevredenheid toegepast zijn. Kooiman Schroefasafdichtingen bestaan deels uit deels op voorraad zijnde onderdelen en deels uit onderdelen die per omgaande in de eigen machinefabriek vervaardigd worden. De afdichtingen zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen zoals brons, RVS bussen met geharde toplaag en Viton rubber lip seals.

 

Uitvoeringen

Portfolio Schroefasafdichting zeeschepen:

  • Norne
  • Zwerver III
  • Deo Gloria
  • Eems Sky
  • Eems Spring
  • BRU 33 dolfijn

 

Portfolio Schroefasafdichting binnenvaartschepen:

  • Ivernia
  • Wendy Dua
ontwerpen van schroefasafdichting en bouwen van robuuste schroefasafdichtingen bij Kooiman Marine Group

bedrijfsBrochure

Een inspirerende  weergave van Kooiman Schroefasafdichting

cover brochure Kooiman schroefasafdichting

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Kooiman Schroefasafdichting.

NEEM CONTACT OP OVER SCHROEFASAFDICHTING

Lindtsedijk 84

3336 LE Zwijndrecht

Nederland

T +31 (0)78 61 00 477

F +31 (0)78 61 00 039

 

Contactpersoon

Joost Los

joostlos@kooimanmarinegroup.nl

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

ONS ASSORTIMENT WERKTUIGEN

towing pins

Spudpalen

ankerlieren

koppellieren

koproeren

schroefas- afdichting

dekwerk-tuigen

paalbeugels

ontwerpen van pin en bouwen van robuuste pinnen bij Kooiman Marine Group ontwerpen van spudpaal en bouwen van robuuste spudpalen bij Kooiman Marine Group ontwerpen van ankerlier en bouwen van robuuste ankerlieren bij Kooiman Marine Group ontwerpen van koppellier en bouwen van robuuste koppellieren bij Kooiman Marine Group ontwerpen van koproer en bouwen van robuuste koproeren bij Kooiman Marine Group ontwerpen van schroefasafdichting en bouwen van robuuste schroefasafdichtingen bij Kooiman Marine Group ontwerpen van dekwerktuig en bouwen van robuuste dekwerktuigen bij Kooiman Marine Group ontwerpen van paalbeugel en bouwen van robuuste paalbeugels bij Kooiman Marine Group

GEMAAKT VOOR OPTIMALE PERFORMANCE

scheepsbouw

haveninrichtingen

scr installaties

ballastwater behandeling

LNG installaties

werktuigen

scheepsbouw en scheepsconstructie Kooiman Marine Group haveninrichtingen bij Kooiman Haveninrichtingen Dordrecht scr installaties en scr systemen ontwikkelen, vervaardigen en inbouwen bij Kooiman Marine Group ballastwater behandeling ontwikkelen en inbouwen bij Kooiman Marine Group lng installaties en lng systemen ontwikkelen, vervaardigen en inbouwen bij Kooiman Marine Group werktuigen en dekwerktuigen ontwerpen, ontwikkelen, produceren en repareren bij Kooiman Marine Group

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group