sectoren

klantspecifiek ontwerpen en bouwen per sector

Kooiman Marine Group heeft met haar meerdere vestigingen een lange historie in de verschillende facetten en sectoren van de scheepsbouw. Deze grote staat van dienst heeft binnen de groep veel ervaring opgeleverd. Deze dragen bij aan de technische en innovatieve ontwikkelingen die er in de bouw worden toegepast. Om de klant zo goed mogelijk te blijven bedienen wordt er pro-actief gestuurd in oplossingen en goed gekeken wat de trends in de sector zijn.

bnr 176 Vector dubbelschroefs drogeladingschip containerschip binnenvaart, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

Binnenvaart

Kooiman Marine Group beschikt over grote moderne faciliteiten om de binnenvaart optimaal te bedienen.

bnr 173 Zwerver 1, multi-purpose drieschroefs beperkte diepgang werkschip, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

OFFSHORE - wind

Kooiman Marine Group heeft diverse ontwerpen van offshore supply en andere werkschepen in het segment Offshore - Wind gerealiseerd.

haveninrichting boothuizen ontwerpen, ontwikkelen en produceren bij Kooiman Marine Group en Kooiman Haveninrichtingen

HAVENinrichting

Nederland beschikt over een uniek en uitgebreid vaarwegen- en havennetwerk. Kooiman Marine Group is leverancier van Kooiman Haveninrichtingen.

lees meer

lees meer

lees meer

bnr 198 Veerhaven 3 Waterbuffel drieschroefs duwboot voor de Rijnvaart, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

DUWVAART

Kooiman Marine Group beschikt over meerdere ontwerpen van duwboten welke zijn geschikt voor West-Europese en Zuid-Amerikaanse wateren.

bnr 193 Reimerswaal dredger hopperzuiger, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

ZEEVAART

De zeevaart is een belangrijke sector voor Kooiman Marine Group en dit uit zich in de ontwikkeling van zeewaardige werkschepen.

Nederlandse vlag Engelse vlag
bnr 193 Reimerswaal dredger hopperzuiger, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

BAGGER

Kooiman Marine Group heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van baggerschepen en andere werkschepen.

bnr 170 Edenvale dubbelschroefs  mosselkotter vissend over achterschip, scheepsontwerp en scheepsbouw door Kooiman Marine Group KMG

VISSERIJ

De visserij is belangrijk voor Kooiman Marine Group. Kooiman Marine Group heeft een brede ervaring in de bouw van visserijschepen.

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477