kooiman scheepsinterieurbouw

hoogwaardig vaktechnische oplossingen en praktische toepassingen

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV is een dynamisch en breed georiƫnteerd interieurbouwbedrijf. Kooiman Scheepsinterieurbouw BV vervaardigd complete interieurs of delen daarvan.

 

De afgelopen jaren heeft Kooiman Scheepsinterieurbouw zich bewezen in tal van projecten in de jachtbouw, binnenvaart, zeevaart en offshore. De kracht van onze organisatie zit in het ontzorgen van onze klanten. Wij hebben de capaciteit om uw interieur compleet te verzorgen. Wij leveren een compleet pakket met onder andere maatwerk meubilair, isolatie, vloeren, vloerafwerking, stoffering, professionele keukeninrichtingen en alles wat u nodig heeft om uw interieur compleet te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij staan voor een open en eerlijke werkwijze. Wij betrekken onze klanten bij ons werk. Wij houden korte lijnen waardoor wij in staat zijn snel en accuraat te reageren. Vanuit onze ervaring in de scheepsreparatie zijn we gewend onder druk te werken met korte doorlooptijden.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV heeft lange ervaring in de (scheeps)interieurbouw en als timmerfabriek  als bedrijfsonderdeel van de Kooiman Marine Group (Scheepswerf Gebr. Kooiman en Scheepswerf Kooiman Hoebee). Met ingang van 1 januari 2017 is de interieurbouw verzelfstandigd.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV heeft twee productielocaties, in Zwijndrecht en Dordrecht. Vanuit onze vestiging in Zwijndrecht wordt de projectenginering verzorgt. We werken vanuit onze vestigingen of op locatie met een enthousiast team aan uw interieur. Ons team beschikt over de kwaliteit die u nodig heeft bij uw project, of het nu jachtinterieur, scheepsbetimmeringen of het een interieur van uw woning of kantoor betreft, wij staan voor u klaar.

 

Bekijk gerust een van onze projecten, om te zien waar Kooiman Scheepsinterieurbouw voor staat.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV contracteert op Algemene Werfvoorwaarden van de VNSI.

 

Kooiman Scheepsinterieurbouw BV is lid van de CBM - Centrale Bond van Meubelfabrikanten.

cbm

GERELATEERDE DIENSTEN

NEEM CONTACT OP MET KOOIMAN SCHEEPSINTERIEURBOUW

Neem direct contact op met een vertegenwoordiger van onze onderneming over de mogelijkheden van Kooiman Scheepsinterieurbouw.

Lindtsedijk 84

3336 LE Zwijndrecht

Nederland

T: +31 (0)78 61 00 477

F: +31 (0)78 61 00 039

 

Contactpersoon

Jan van den Boogaard

Bedrijfsleider

janvandenboogaard@kooimanmarinegroup.nl

scheepsonderhoud en afspuiten schepen op scheepshelling bij Scheepswerf Kooiman Hoebee Dordrecht

scheepsreparatie en onderhoud

MEER INFORMATIE

Omdat we van werkschepen een van onze specialisaties hebben gemaakt, hebben we veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van dekwerktuigen en hulpwerktuigen. Meer informatie over werkschepen en Kooiman Maritiem ontwerp en nieuwbouw.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Kooiman scheepsinterieurbouw BV

cover brochure Kooiman Scheepsinterieurbouw
Nederlandse vlag Engelse vlag

bedrijfsBrochure

Een inspirerende  weergave van Kooiman Scheepsinterieurbouw

facebook, youtube en linkedin Kooiman Marine Group

Contact

Kooiman Marine Group

Lindtsedijk 84

3336LE Zwijndrecht

(t) +31 (0)78-6100477